Neem contact op
Neem contact op

René

Creatief Strategisch opperhoofd

Ik ben bij CXN het aanspreekpunt op het gebied van strategie, concept en creatie. Samen met de klant, vanuit meerdere invalshoeken, kijken naar doelgroepen en doelstellingen. Proberen de juiste vertaling van de propositie te vangen in een creatief idee, dat is het leukste wat er is! Mijn passie en enthousiasme kunnen aanstekelijk werken, daar zit dan ook mijn kracht bij diverse projecten. Nieuwsgierig? Probeer het zelf eens!

LinkedIn - René van Doorn

Passie…

...dat is mijn drijfveer bij alles wat ik doe. Bij het verzorgen van een heerlijke BBQ, bij het fluiten van een hockeywedstrijd, tijdens het weekendje zeilen met vrienden en natuurlijk bij het skiën, met vrouw en beide dochters (13 & 16 jaar), minstens twee keer per jaar.

Maar ook bij mijn werk. Zonder die drijfveer ben je nergens, communicatie moet in je bloed zitten. Ik ben een perfectionist en een allrounder, wil alles weten en begrijpen, alles moet kloppen. Het gaat niet de deur uit voordat het verhaal rond is. Daar gaat je kindje, de wijde wereld in…

In de 25 jaar die ik nu in ‘het vak’ zit heb ik niet de gangbare paden gevolgd. Na het grafisch lyceum begonnen in een drukkerij, maar al gauw verknocht geraakt aan het traject ervoor… Daarna 2 jaar mogen ‘freewheelen’ op de communicatie afdeling van Ingram Micro (Nederlands marktleider in technologiedistributie en logistieke services), met voldoende budget van de ‘grote merken’ en de lucht als de grens. Na het ‘opheffen’ van de afdeling wat kleiner gegaan en uiteindelijk bij een dynamische studio uitgedaagd, geïnspireerd en de grenzen van mijn mogelijkheden afgetast. In de avond de nodige opleidingen gevolgd om het ook theoretisch te kunnen bijbenen… Deze ervaring gebruik ik graag voor een diversiteit aan klanten in een zo breed mogelijk pakket, communicatie houdt nooit op, het begint pas!