Neem contact op
Neem contact op
SEAT Tarraco Roadshow

Tarraco Roadshow

SEAT Nederland

CXN ontwikkelde de gehele aankleding van het Tarraco event bij de dealers en zorgde dat de nieuwe Tarraco in de showroom optimaal gepresenteerd kon worden.

De nieuwste SEAT heeft het licht gezien. Het is de nieuwe Tarraco, de grootste SUV van SEAT. De Tarraco maakt een SUV-gamma van SEAT compleet samen met de Arona en de Ateca. Voor de pre-sales periode heeft SEAT gekozen voor het ontwikkelen van een taylor-made Roadshow bij elke SEAT-dealer in de showroom. Het event bij elke dealer had tot doel om voor de officiële introductie al veel mensen kennis te laten maken met de nieuwe Tarraco door middel van een proefrit. 

SEAT Tarraco
Why not now?

Naast de logistieke uitdaging om alle materialen in korte tijd bij de SEAT-dealers te krijgen, ontwikkelde CXN speciale zitkubussen om sfeer en branding toe te voegen aan de showroom. Tevens werd de showroom aangekleed met vloerstickers en beachflags.

Trotter

Naast de Roadshow van de Tarraco werden dealers in de gelegenheid gesteld gebruikt te maken van een mobiel Billboard voor hun showroom. Dit verlichte billboard werd bij een tiental dealers voor hun showroom geplaatst, waardoor de introductie van de Tarraco ook buiten de showroom aandacht kreeg. 

  • afbeelding
  • afbeelding

SEAT Tarraco - Narrowcasting

Een kijkje in de CXN-keuken

meer weten over roadshows?

Neem contact op, we helpen je graag!

Peter Meeuwissen

Peter

Account peterm@cxn.nl