Neem contact op
Neem contact op
Q-Park Fotografie

Fotografie

Q-Park

Samen met Q-Park werken we aan een nieuwe, frisse en eigentijdse identiteit en fotografie is daar een belangrijk onderdeel van. CXN ontwikkelde een nieuwe look & feel, organiseerde fotoshoots en leverde een compleet nieuwe beeldbank op met eigentijdse frisse beelden, die nu in België, UK, Ierland, Frankrijk en Denemarken worden ingezet.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
 • Stap 1

  Conceptontwikkeling voor de look & feel

 • Stap 2

  Locatiescout op diverse locaties

 • Stap 3

  Modellen regelen, scenes bepalen en het draaiboek vormgeven.

 • Stap 4

  Fotoshoots + nabewerking en oplevering van alle beelden.

Samen met Q-Park en fotografe Emmely van Mierlo ontwikkelen we de juiste look & feel die past bij Q-Park Nederland en daarbij ook internationaal toepasbaar is. We bezoeken vervolgens een aantal potentiële locaties om te bepalen waar de daadwerkelijke fotoshoots gaan plaatsvinden.

 

CXN is in deze regisseur en legt locaties vast, regelt modellen, de scenes, het script en ontwikkelt de draaiboeken. De fotoshoots vinden plaats door heel Nederland, verdeeld over 4 dagen. Tot slot worden alle beelden bewerkt en opgeleverd zodat ze direct bruikbaar zijn op de nieuwe website van Q-Park, in de nieuwe huisstijl en communicatie-uitingen van Q-Park.

Fotoshoot

Bij het concept van de fotografie lag de focus op parkeren als onderdeel van de reis. In beweging zijn, fris, vooruitstrevend, licht, vriendelijk, feel good, ontspannen en doelgericht waren belangrijke uitgangspunten.

De opdracht

Criteria voor de uiteindelijke beelden zijn; vriendelijk, feel good, herkenbaar, zorgeloos, veilig parkeren, dynamisch, beweging, kwaliteit, onderscheidend.

Q-Park Fotografie Symphony Amsterdam
Q-Park Fotografie Parkeergarage
Q-Park Fotografie Shoppen
Q-Park Fotografie Lunchen
Q-Park Fotografie Rotterdam
Q-Park Fotografie Betaalautomaat

Een kijkje in de CXN-keuken

Meer weten over fotografie

Neem contact op, we helpen graag!

Iris van Tricht

Iris

Account iris@cxn.nl