Neem contact op
Neem contact op
Restyle focusklinieken

Restyle focusklinieken

NL HealthCare Clinics

NL Healthcare Clinics startte ooit in 2004 als Oogheelkunde Zonnestraal. Zij werden al snel Oogziekenhuis Zonnestraal en vervolgens sloot huidziekenhuis Dermicis aan. De bewegingstak kwam er in 2016 bij en zorgde met labels als Medinova, Orthopedium en Nedspine voor een totaal van 17 focusklinieken. Vandaag de dag maakt NL Healthcare Clinics deel uit van Bergman Clinics.

Alle middelen in een nieuw jasje
Dermicis Brochure
 • Oogziekenhuis Zonnestraal

  Mensen zien. Mensen laten zien.

 • Huidziekenhuis Dermicis

  Aandacht voor de huid

 • Medinova

  Orthopedische specialisten

 • Orthopedium

  Orthopedische specialisten

 • Nedspine

  Specialisten op herniagebied

Wat?

NL Healthcare zocht naar eenheid in haar communicatiemiddelen. CXN ontwikkelde hiervoor een nieuwe communicatiestijl die een eigen look-and-feel per label opleverde en toch in het geheel past van de uitstraling van alle focusklinieken.

 

Hoe?

De eenheid werd gevonden in kleur en vorm. Zowel brochures als mailings, posters, advertenties, webbanners en overige uitingen werden voorzien van de nieuwe stijl. Kijk zelf maar.

Brochures

Advertenties

Look & feel

Er lag een uitdaging om alle labels onder NL Healthcare Clinics een gezamenlijke look & feel te geven. De labels zijn broertjes en zusjes van elkaar, maar ook aparte entiteiten. Uiteindelijk is samen met NL Healthcare de bewezen benadering van Oogziekenhuis Zonnestraal doorvertaald naar een nieuwe look voor alle labels waarbij kleur een belangrijke rol speelt.

Flyers

Restyle

Alle focusklinieken zijn nu overduidelijk broertjes en zusjes van elkaar.

Een kijkje in de CXN-keuken

Hulp nodig?

Neem gerust contact op!

Kim van Langen

Kim

Creatie kim@cxn.nl