Neem contact op
Neem contact op
Bredenoord Strategisch advies

Strategisch advies

Bredenoord

Bredenoord heeft voor een speciale werkwijze gekozen om tot een vernieuwde propositie te komen van haar Service-diensten. Om hier goed in te kunnen adviseren heeft CXN dicht bij het vuur gezeten, door middel van het letterlijk aan tafel te zitten bij de interne Bredenoordsessies. 

Alleen door direct betrokken en aanwezig te zijn, konden diverse managers bij Bredenoord direct sparren op strategisch gebied voor deze nieuwe benadering van het nieuwe Bredenoord service-apparaat. We komen dus gewoon langs!

Bredenoord Aggregaat
We’ve got the power!
  • Fotosessie

    Geeft de servicemedewerkers een gezicht.

  • Rebranding

    Alle service auto’s en aanhangers een nieuwe look.

  • Video

    Animatie en online film.

Enkele resultaten hiervan zijn een fotosessie van de servicemedewerkers om de service-afdeling een gezicht te geven. De rebranding van alle service-auto’s en aanhangers, een animatiefilm voor specifieke diensten en als kers op de taart wordt een Bredenoord servicemonteur on the job gevolgd tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt wat een servicemonteur op een dag doet. Door middel van een online video brengen wij de diensten dicht bij de mensen en maken we de service tastbaar.

Storyboard

Verhalen vertellen doen we graag. Bij voorkeur in een storyboard. Structuur is belangrijk bij het maken van video. Werken vanuit een storyboard is hierbij een must om de inhoud van de film af te stemmen. En we gaan pas filmen en animeren als  het storyboard akkoord is.

Bredenoord BBB - DE

Iconen

Kleuren

Bredenoord Aggregaat Infra

Een kijkje in de CXN-keuken

Meer weten over strategische sessies?

Neem contact op, we helpen graag!

René van Doorn

René

Strategie & creatie rene@cxn.nl