Neem contact op
Neem contact op
telefoon en computer met grafieken

We maken graag mooie dingen

Bij CXN realiseren wij communicatiemiddelen mét resultaat voor de merken waarvoor we werken. Tijdens dit proces komt ons eigenzinnige karakter soms bovendrijven, maar altijd met het juiste doel voor ogen. Door onze frisse inzichten te combineren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en marketing, weten wij altijd een onderscheidend ontwerp neer te zetten.

Wat?

Of het nu gaat om online of offline communicatie of een combinatie van beide; we zetten onze tanden er graag in. We creëren onder andere responsive websites, interactieve banners, pakkende reclamecampagnes, animaties, video’s, huisstijlontwerpen, beursstands, POS-materiaal en drukwerk. Door het kiezen van de juiste mix zorgen we voor optimale resultaten.

Hoe?

We zoeken altijd naar de juiste verhouding tussen beeld en tekst, zodat het ontwerp verrassend is en de boodschap helder. Dit doen wij overigens met vaste partners in ons netwerk waarmee wij al jaren goede contacten hebben. Zij zijn een verlengstuk van onze eigen organisatie.

 • concept
  Stap 1

  CONCEPT

 • Planning
  Stap 2

  PLANNING

 • Productie
  Stap 3

  PRODUCTIE

 • Realisatie
  Stap 4

  REALISATIE

We doen nog meer op gebied van realisatie

Bekijk meerdere cases

Meer weten over realisatie?

Neem contact op, we helpen graag!

Peter Meeuwissen

Peter

Account peterm@cxn.nl