Neem contact op
Neem contact op
Video marketing

Video marketing

Video marketing omvat veel meer dan alleen een eenvoudige bedrijfsfilm of promotiefilm. En waar vroeger een bedrijven zelf met een camera aan de slag gingen, wordt dit gelukkig steeds professioneler aangepakt. Klanten zien de meerwaarde van goede video marketing en dat is maar goed ook, want met de juiste bedrijfsfilm betrek je je klant veel meer bij je bedrijf.

Wat is video marketing?

Video marketing biedt je de kans jouw bedrijf te presenteren op een manier die past bij jouw organisatie. Het helpt je klant een goed beeld te vormen op een manier die vaak een stuk persoonlijker is dan alleen via de website. Naast bedrijfsvideo's wordt video marketing steeds vaker ingezet als marketingtool. Denk aan productreviews, toevoeging op een usercase of als aanvulling op een nieuwsbrief.

Een goede film is inspirerend, verhelderend en persoonlijk
Een goede film is inspirerend, verhelderend en persoonlijk

Waarom video marketing?

De kracht van video zit in de persoonlijke en menselijke factor. Een goede film is inspirerend, verhelderend en persoonlijk. Video marketing brengt je klant dichter bij je bedrijf en vergroot de betrokkenheid. Alleen al daarom is video marketing wat ons betreft onmisbaar in een sterk marketingplan.

We doen nog meer op conceptueel gebied

Bekijk meerdere cases

Meer weten over video marketing?

Neem contact op, we helpen graag!

Kim van Langen

Kim

Creatie kim@cxn.nl